Covid-19

Allereerst hopen we natuurlijk dat je gezond en wel bent!

Daarnaast willen we onze lieve vaste kanten bedanken voor alle lieve berichten en ondersteuning van de afgelopen tijd! En we hopen dat we deze nare en onzekere tijd gaan overleven!

Gelukkig zijn wij nog steeds open, dan wel in een hele andere setting (geen tafeltjes meer en geen gezellig geroezemoes van klanten), maar we kunnen in ieder geval nog iets!

Via Thuisbezorgd kun je nog steeds al onze lekkernijen bestellen en laten bezorgen en ook in de winkel kun je nog afhalen. Je kunt je bestelling van te voren door bellen op 010-737 13 73, ons menu vindt je hier.

En we hebben onze winkel nog!

Met het grote assortiment Monin siropen, frappe poeders en sauzen; de lekkere losse thee (meer dan 40 smaken); Engelse delicatessen als chutneys & de scrapbook artikelen van onder meer de merken Tim Holtz, Stamperia, Graphic45 en Vaessen.

Maar ook zeker niet te vergeten leuke kerstdecoratie van het mooie merk Goodwill en de Engelstalige boeken van Collector's Library (nu met gratis handcrafted boekenlegger).

Kortom genoeg om eens een kijkje te komen nemen!
Nu houden wij ons natuurlijk ook aan de regels die in deze tijd gelden:
  • Maximaal 7 personen mogen naar binnen
  • Houdt de welbekende 1,5 meter afstand
  • Mondkapje is niet verplicht, maar wel geadviseerd
  • Als je een drankje, taartje of broodje hebt gehaald, liever niet voor de deur blijven staan, in het parkje voor de kerk en op de Binnenrotte zijn er nog zitplaatsen

Weet je al wat je wilt?   ->   Bestel het dan via onze webshop.

Bij het afrekenen kun je aangeven dat je het artikel komt afhalen in de winkel (of eventueel in Hendrik Ido Ambacht*) en dan ook ter plaatse komt betalen. Dus niet vooraf betalen, maar op het moment van afhalen.

 

We willen nogmaals iedereen bedanken voor de support en hopen dat we jullie van dienst te kunnen blijven zijn!

Lieve groeten, Euson & Anouk

 

* Afhalen in Hendrik Ido Ambacht kan op dinsdag, woensdag en vrijdag van 11:00 tot 14:00 of op een afgesproken tijdstip.

Openingstijden:

Maandag        11:00 - 17:00

Dinsdag         10:00 - 17:00

Woensdag      10:00 - 17:00

Donderdag     10:00 - 17:00

Vrijdag           10:00 - 17:00

Zaterdag        10:00 - 17:00

Zondag          11:00 - 17:00

 

#samensterk #keepsafe #bekind #supportyourlocals

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter