=====================V E R V O L G =========================

Het doet ons zoveel goed, alle berichtjes, bezorgdheid, en natuurlijk het langskomen en bestellen.

We kunnen alleen maar hopen op een goede afloop, maar dit zullen wij nooit vergeten.

In mijn vorige 'blog' heb ik al een aantal namen genoemd en helaas weet ik niet ieders naam en kan ik niet iedereen hier persoonlijk bedanken, maar wil bij deze toch nog een paar lieverds benoemen:

supportyourlocals010

michellepiergoelam

rotterdam.food

en niet te vergeten

idtours_rotterdam

 

Id Tours Rotterdam verzorgt hele leuke wandeltochten door Rotterdam en liggen nu natuurlijk ook plat, maar ze zitten zeker niet stil!

Van de week hebben ze bij ons een interview afgenomen en bij hun en op social media geplaatst, om zo de lokale ondernemers te steunen! 

Ben je benieuwd naar ons verhaal? Ga dan naar de site van Id Tours Rotterdam

 

============================

 

16 Maart 2020

 

Allereerst willen we even kwijt dat we hopen dat jij en je naasten in goede gezondheid verkeren! Wij zelf mogen van geluk spreken dat het Corona virus ons nog niet getroffen heeft en dan onze vrienden en familie leden ook nog in goede gezondheid verkeren.

Daarnaast willen wij bedankt voor de hartverwarmende reacties die we krijgen en de hulp die wordt aangeboden door bestellingen te doen bij Thuisbezorgd, omdat even een lekker koffietje doen en een taartje of broodje eten ook bij ons natuurlijk niet meer mogelijk is.

 

Een lieve vaste klant bestelde zelfs een zak koffiebonen bij haar lunch! Zo kan ze toch nog een beetje genieten van lekkere koffie en ze helpt ons hiermee enorm! Zo lief! (Wil jij ook een zak koffiebonen bestellen? Geen probleem! Klik hier voor meer informatie.

Maar ook (lokale) influencers zijn zo lief voor ons. Zoals Lautastique, die gisteren (16 maart) bij ons langs kwam om een koffietje te halen en ook gelijk een zakje thee en een paasknuffeltje te kopen! Post ook gelijk een leuke foto op Instagram om ons weer even onder de aandacht te brengen.

Zo ook Rotterdam.food Zij postte een stukje over ons met links naar Thuisbezorgd en onze webshop. We kunnen niet genoeg zeggen hoe lief en hartverwarmend we dit vinden!

We hopen dan ook dat alle steun en keihard werken ons door deze bizarre situatie heen helpt.

 

Wat praktische informatie:

  • Zolang het nog mag is ons winkel gedeelte geopend van 11 tot 17. Dus voor zakjes thee, Monin flessen en cadeau artikelen, kun je nog bij ons langs komen. Kom je liever niet binnen, dan kun je ook via whatsapp bestellen en dan kunnen we het bij de deur zetten en middels een Tikkie de betaling regelen. Of je besteld via de webshop
  • Onze bestellingen bij Thuisbezorgd kun je van 11:00 tot 18:00 plaatsen
  • Via onze kadoshop kun je leuke cadeau artikelen bestellen, maar ook onze heerlijke koffie. Betalen bij afhalen is ook een optie, dus hoef je geen verzendkosten te betalen.