Premium koffie voor de bewuste generatie

Ontdek onze brede collectie koffiemelanges en single estate koffiesoorten, allemaal 100% Arabica koffiebonen.

Het is tijd voor andere koffie

Ons doel is om van eerlijke koffie de norm te maken door het voortouw te nemen. Wij volgen niet de mainstream maar werken op onze eigen unieke manier. Niet gedreven door winst, maar door betrokkenheid. Door een hechte band met al onze partners in het hele koffieproces. Kies jij ook voor andere koffie?

Koffie van 100% Arabica bonen

We hebben een brede collectie* koffiemelanges en single estate koffiesoorten, allemaal 100% arabica koffiebonen. Daarnaast hebben al onze koffies nog iets gemeen. Ze zijn eerlijk, van koffiebes tot koffiekopje. Daarmee zijn al onze koffies voorzien van het Fairtrade-keurmerk, het BIO-keurmerk of het Rainforest Alliance keurmerk. Wij geloven dat je alleen écht goede koffie kan maken als het hele proces van koffie maken goed is.

Koffiebonen

Bekijk onze koffiebonen collectie* met melanges voor espresso, café crème en cappuccino.

Filterkoffie*

Deze traditionele manier van koffiebereiding geeft een prachtig eindresultaat. Ontdek al onze gemalen koffiesoorten.

Koffiecups*

Maak kennis met de biobased koffiecups van Peeze. Deze zuurstof-dichte capsules bevatten premium kwaliteit Arabica en garanderen daarmee dé perfecte kop koffie.

* Het assortiment bij Sherlocks Place wordt binnenkort uitgebreid! Houdt ons goed in de gaten. Voor nu verwijzen we je graag naar de koffiebonen Cedro Intens Roast. 

Klimaatneutrale koffie

Wil jij de koffiesector ook anders maken? Dat kan! Door te kiezen voor Peeze, draag je bij aan een gezonde planeet. Al onze koffies zijn namelijk klimaatneutraal gebrand. Ook werken we hard aan compensatietrajecten in de oorsprongslanden. Voor deze unieke aanpak werkt Peeze nauw samen met Fairtrade. Eén van onze duurzame ambities is een klimaatpositieve koffiesector. Meer weten over onze klimaataanpak? Onze Impactmanager Rik vertelt je er graag meer over.