White Tea concentrate | Ice Tea

  • Koop 2 voor €12,56 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor €12,30 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 10 voor €11,66 per stuk en bespaar 10%

Complete your order

Add all of these and get a 5% discount!
Monin White Tea concentrate | Ice Tea
1x Doseer pomp voor Glasfles 70 cl
+ €6,95
Niet op voorraad. Mail of app ons voor een update

Product details

Witte thee komt oorspronkelijk uit China en is voornamelijk afkomstig van gesloten knoppen en jonge blaadjes. Het staat bekend om zijn zeldzaamheid, omdat het maar één keer per jaar wordt gekweekt, en om zijn bereidingsproces in twee stappen, met verwelking en uitdroging. Witte thee is bijzonder rijk aan antioxidanten en vitamines.

MONIN White Tea-concentraat voegt een vleugje zoetheid toe dankzij het bloemige smaakprofiel. Door zijn veelzijdigheid kan het worden gecombineerd met fruitige siropen in dranken, van ijsthee tot cocktails en mocktails en zelfs bubble tea.

Toepassingen

ijsthee, bubbelthee, hete thee, mocktails, cocktails

TIPS

Met MONIN White Tea-concentraat kunt u in een mum van tijd heerlijke ijsthee met minder suiker maken met een delicate bloemensmaak en een vleugje honing.

Het gaat goed samen met rood fruit zoals frambozen en bosbessen, met exotisch fruit zoals mango of passievrucht, maar ook met bloemige smaken zoals roos, hibiscus of vlierbloesem.

De verfijnde toetsen geven een origineel tintje aan uw cocktails, in een Fizz of Martini, aan dranken op basis van white spirit of met Aziatische sterke drank, maar ook aan mocktails met subtiele witte thee-toetsen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen