Ranger Embossing Powder CLEAR EPJ37330

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Levertijd: Ongeveer 1 week. Afhankelijk van de leverancier.
In backorder
 • Details
 • Resultaten die in het verleden alleen door professionele printers werden behaald, worden nu gemakkelijk bereikt in een breed scala aan kleuren en texturen met Ranger's complete lijn van hoogwaardige poeders. Verfraai elk papierambacht met de elegantie van deze lijn.

  De embossing poeders van Ranger zijn van extreem hoge kwaliteit. Deze producten worden gebruikt door professionals en geven een fantastisch resultaat.

  Bekijk de video en laat u verrassen!

  Verpakt in transparant rond potje met schroefdeksel. Geproduceerd in Amerika.

  Wat is embossing poeder? Embossing poeder is werkelijk fantastisch materiaal.

  Ten eerste heeft u een "natte" ink pad nodig (b.v. embossing inkt, deze inkt heeft een langer droogtijd) en een heat gun (zoals een haardroger maar dan warmer).

  Vervolgens maakt u een afdruk met een stempel. Stempels die zeer gedetailleerd zijn zijn moeilijker te voorzien van een embossing effect. Wanneer de stempelafdruk staat dan besprenkelt u deze met embossing poeder.

  Schud vervolgens voorzichtig het overtollige embossing poeder er af door het papier op zijn kant te zetten. Verhit daarna de stempelafdruk totdat het embossing poeder gaat samensmelten.

  Wanneer klaar voelt u duidelijk een relief als u met uw vinger over de stempelafdruk gaat. Embossing effecten worden veel toegepast i.c.m. scrapbook projecten en kaarten maken.

  Gebruik embossingpoeders met de volledige reeks reliefinkten en accessoires van Ranger.

  -Zuurvrij

  -Niet giftig

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Volg ons @sherlockskado