Agave

Levertijd: 2-7 dagen

Product details

Er zijn veel soorten agave die worden gebruikt om gedistilleerde dranken te maken die veel worden gebruikt in de wereld van de mixologie: Mezcal en Tequila.

Mezcal wordt gemaakt van de variëteiten vivipira, asperrima, weberi, pototarum en salmania.

Tequila van tequilina of blauwe agave zoals agavesiroop.

Le Sirop de MONIN Agave uit Mexico, met zijn kruidachtige tonen, is de ideale combinatie om een ​​veelheid aan warme of koude toepassingen te verheffen en een delicaat vleugje zoetheid te geven.

Toepassingen

margarita's, zuurtjes, collins, ijsthee, frappés

DE MONIN-TIPS

MONIN Agavesiroop is een verfijnd, hoogwaardig product dat amateurcocktailmakers overal zal verleiden. De delicate smaak met hints van honing en kruidenaroma's zal uw klassiekers nog meer smaak en authenticiteit geven.

Ideaal bij gerijpte sterke dranken met houtachtige tonen zoals amberkleurige rum of bourbon, maar ook een geweldige toevoeging aan tequila en mezcal dankzij de Mexicaanse oorsprong.

De prachtige kleur zal je lichtere cocktails verfraaien, terwijl het gemakkelijk zal verdwijnen in meer kleurrijke cocktails.

Ik gebruik graag MONIN Agavesiroop om de klassiekers uit de droogleggingstijd te maken, zoals de Daiquiri, Mint Julep of andere Sours.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen