Lime Juice Cordial

Levertijd: 2-7 dagen
 • Details
 • Le Concentré de MONIN Limoensap Cordial

  Le Concentré de MONIN Limoensap Cordial lijkt op een siroop, ook al is hij minder zoet, en brengt zoetheid en zuurheid in uw cocktails. Voornamelijk gericht op een aromatisch limoenprofiel, het heeft de perfecte balans tussen zoetheid en zuurgraad. Hiermee kunnen stercocktails zoals de Gimlet worden gedronken.

  toepassingen

  cocktails, softcocktails, frisdranken, limonades, ijsthee

  MONIN-TIPS

  MONIN Limoensap Cordial-concentraat is een onmisbaar bar-ingrediënt om een ​​veelheid aan klassieke cocktails te bereiden, te beginnen met de krans.

  De perfecte balans tussen zoetheid en zuurgraad stelt je in staat om in een mum van tijd Daiquiri's, Margaritas, Maï Taï en nog veel meer te maken.

  Het is ook ideaal om frisdrank en ijsthee of zelfs non-alcoholische cocktails een lichte zuurgraad te geven. Geen grenzen aan uw creativiteit met dit likeurtje, want deze basic past bij bijna alle smaken: exotisch fruit, boomgaardfruit, rode bessen en andere citrusvruchten.

  Als je op zoek bent naar een efficiënte drank met 3 ingrediënten, snel en gemakkelijk te maken, dan is wodka frisdrank & limoensap siroop misschien wat je nodig hebt.

Complete your order

Add all of these and get a 5% discount!
Monin Lime Juice Cordial
1x Doseer pomp voor Glasfles 70 cl
+ €5,95
Toevoegen aan winkelwagen

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen