B2B

Beste zakelijke klant,

Bij Sherlocks Place waarderen we onze zakelijke relaties en streven we ernaar om uw bestelervaring zo soepel en voordelig mogelijk te maken. Als geregistreerd bedrijf met een KvK-nummer kunt u nu profiteren van exclusieve voordelen:

  1. KvK-nummer vereist: Om gebruik te maken van onze zakelijke diensten, vragen wij u vriendelijk uw KvK-nummer te vermelden bij het plaatsen van een bestelling. Dit stelt ons in staat om uw zakelijke legitimiteit te verifiëren en ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot onze speciale zakelijke aanbiedingen.

  2. Stuur ons een e-mail: Stuur een e-mail naar [email protected] met uw bedrijfsgegevens en KvK-nummer. 

  3. Persoonlijke B2B-korting: Als gewaardeerde zakelijke klant komt u in aanmerking voor exclusieve B2B-kortingen op onze producten. Ontvang persoonlijke kortingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf en bestel met vertrouwen.

  4. Bestellen vanaf €150: Geniet van extra gemak door te bestellen vanaf slechts €150. Profiteer van onze producten en diensten terwijl u bespaart op uw zakelijke uitgaven.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen als een gewaardeerde zakelijke partner. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als wij u ergens mee kunnen helpen.