Voor minstens 4 porties

Ingrediënten

Le Fruit Basis

1 Weeg 500 gram Le Fruit de MONIN Banana af.
2 Weeg 1000 gram banaan af, ontdaan van schil.
3 Snijd de bananen in plakken of in een andere gewenste vorm.
4 Meng dit in een mengkom tot een homogene massa.
5 Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

Le Fruit Basis – Optioneel

Breng de Le Fruit basis naar een hoger niveau.

1 Doe de Le Fruit basis per portie in hittebestendige vacumeerzakken.
2 Vacumeer de basis, zo kunnen de smaken goed samenkomen.
3 Gaar 10 minuten op 70°C stoom.
4 Laat afkoelen en zet klaar voor gebruik. Zeker 14 dagen houdbaar bij 7°C.
5 Bij gebruik zak openknippen en in een RVS/plastic bak doen.

Gesuikerde pinda crumble

1 Draai de gesuikerde pinda’s grof in een keukenmachine, puls 3-4 maal.
2 Stort in een bak, dek goed af en zet klaar voor gebruik. Droog bewaren.

Pinda Karamelsaus

1 Roer de MONIN Caramel Topping en de pindakaas goed door elkaar.
2 Stort in een spuitfles. Koel bewaren.

Serveren

1 Verzamel alle benodigde ingrediënten
2 Zet 1 tot 2 quenelles vanille-ijs op het bord.
3 Schik de bananen compote - Le Fruit tegenaan.
4 Top af met de pinda karamelsaus.
5 Garneer met de gesuikerde pinda crumble.