Abrikoos | Abricot

  • Details
  • Le Sirop de MONIN Abrikoos

    De abrikoos verscheen 5000 jaar geleden in China en is tegenwoordig een door iedereen geliefd zomerfruit. Vers of gedroogd geconsumeerd, als sap of als jam, het wordt ook gebruikt als culinaire begeleiding.

    Het gaat heel goed samen met tuinkruiden, citrusschil, gedroogd fruit of zelfs peperkoek. Le Sirop de MONIN Apricot brengt hints van rijpe, sappige, zure abrikoos in uw alcoholische en non-alcoholische creaties. Probeer het eens in een Orchard Iced Tea, smoothie of Margarita.

    toepassingen

    ijsthee, smoothies, bier, highballs

    MONIN-TIPS

    MONIN Abrikozensiroop concentreert de voortreffelijke smaak van dit delicate zomerfruit. Het gaat prachtig samen met een andere boomgaard vrucht, de perzik, om heerlijke zomerse drankjes te creëren, met of zonder alcohol. De zachte en lichtzure smaak maakt het een geweldige begeleider van aromatische kruiden zoals basilicum, tijm of rozemarijn, of het nu in een ijsthee, een limonade of in een cocktail op basis van gin of wodka is. Amerikaanse whisky's passen er bijzonder goed bij, dus aarzel niet om je sours, juleps of ouderwets te twisten met MONIN Abrikozensiroop.

    Ingredienten en voedingswaarden 

    Suiker, water, aroma, voedingszuur: citroenzuur, kleuren: E161b, E163, emulgatoren: arabische gom, E445. Abrikozensap: 12 % minimum.

    Per 100 gram

    Energie (kJ) 1423
    Energie (Kcal) 340
    Eiwitten (gram) 0
    Koolhydraten (gram) 83,4
    - waarvan suiker (gram) 83
    Vet (gram) 0
    - waarvan verzadigd (gram) 0
    Zout (gram) 0

Complete your order

Add all of these and get a 4% discount!
Monin Abrikoos | Abricot
1x Doseer pomp voor Glasfles 70 cl
+ €5,95
Toevoegen aan winkelwagen

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen