Vinada

HET IS TIJD OM DE ALCOHOL TE DITCHEN

Het zijn de dingen die we niet nodig hebben of willen. Je wordt er dronken van, en voor sommigen is het simpelweg onmogelijk om te drinken om gezondheids- en welvaartsredenen. We zijn klaar met alle slechte verhalen die het met zich meebrengt. Of de beperkingen die het geeft. Het is niet dat we tegen alcohol zijn. Wij zijn gewoon pro non-alcohol. We willen ten volle van het leven genieten en kiezen ervoor om dit te vieren met glamoureuze bubbels die je opbeuren in plaats van dingen die je naar beneden trekken. GEEN BEPERKINGEN.

VINADA® is geen traditionele wijn. VINADA® is een glamoureuze mousserende wijn met een bubbel en zonder alcohol. Het is een internationaal, premium en modieus product in een luxe verpakking en goed ontworpen fles. Het heeft een indrukwekkend uitgebalanceerde smaak en biedt in vergelijking met andere non-alco-wijnen een superieure smaakervaring. Een caloriearm drankje maar vol stijl en attitude om levensprestaties te vieren en alle leuke redenen om het glas met bubbels te heffen.

Houd van het leven, hou van plezier, hou van onverschrokkenheid, hou van vrouwelijkheid. Hou van VINADA®. Vier het en zorg goed voor jezelf. Wij zouden niet anders willen.

Toon 1 - 1 van 1
More filters