Brown Sugar Cane | Bruin Suikerriet

Levertijd: 2-7 dagen
 • Details
 • Le Sirop de MONIN Brown Cane Sugar

  Het eiland Réunion staat bekend om zijn tropische klimaat, zijn vulkanische aarde en het land van het licht. Het verbouwt al eeuwenlang suikerriet en produceert een breed scala aan suikers, waaronder bruine rietsuiker.

  Le Sirop de MONIN Bruine Rietsuiker vangt alle intense smaken van deze van nature gouden suiker. Sterker dan witte rietsuiker, zijn perfect uitgebalanceerde tonen van kaneel, karamel, vanille en soms zelfs rum maken het tot een echte zintuiglijke troef. Het rijke profiel is goed aangepast om het karakter van een grote verscheidenheid aan toepassingen te versterken, met of zonder alcohol.

  toepassingen

  punch, old fashioned, pisco sour, mojito, limonade, latte

  DE MONIN-TIPS

  Oorspronkelijk afkomstig van het eiland Réunion, brengt MONIN bruine rietsuikersiroop in zijn koffer hints van kaneel, karamel, vanille en geroosterde ananas. Minder verfijnd dan klassieke basterdsuiker, het is een ideale metgezel voor al uw creaties, van eenvoudige limonades tot kenmerkende cocktails. MONIN Bruine Rietsuikersiroop geeft een zachte, zoete toets aan al uw dranken en culinaire creaties.

Complete your order

Add all of these and get a 4% discount!
Monin Brown Sugar Cane | Bruin Suikerriet
1x Doseer pomp voor Glasfles 70 cl
+ €5,95
Toevoegen aan winkelwagen

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen