-6%

Caramel 25 cl

SKU: 611668
€6,95€6,50
Stukprijs: €0,00 /
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 2-7 dagen
 • Details
 • Le Sirop de MONIN Caramel

  Karamel, een snoepje dat wordt verkregen door suiker en water te koken, is een traktatie om in vele vormen van te genieten. Of het nu hard, zacht of vloeibaar is, het is een zoet ingrediënt dat een overvloed aan toepassingen verbetert.

   

  Vaak gebruikt in gebak als glazuur, saus of garnering, wordt het ook aangeboden in de culinaire wereld en veel gebruikt in parfumerieën. De zoete smaak gaat heerlijk samen met een grote verscheidenheid aan fruitsoorten.

   

  Le Sirop de MONIN Caramel, die alle smaken van deze lekkernij vastlegt, zal al uw koffie, frappés of lattes een echt vleugje zoetheid geven. Je kunt het ook proberen in een Negroni, Old Fashioned, Martini of Sour om een ​​originele twist aan al je cocktails te geven.

   

  toepassingen

  latte, koffie, frappé, milkshake, negroni, zuur, ouderwets, manhattan

  DE MONIN-TIPS

  Met een donkeroranje kleur en fluweelachtige textuur kan MONIN Caramel gemakkelijk worden toegepast in culinaire recepten zoals desserts, en in warme dranken zoals een caramel latte. MONIN Caramel heeft een sterke smaak en kan een verrassend ingrediënt zijn in alcoholische cocktails met gerijpte sterke drank. Een shotje Bourbon gemixt met Karamelsiroop is bijvoorbeeld een goede combinatie. Het product gaat ook goed samen met terpentine, waardoor u een groot aantal toepassingen krijgt. Waarom probeer je niet een Caramel Apple Martini?

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

g
09 Oct 2023
Glennys Baars
Altijd een +1 om in huis te hebben. 1 van mijn favo smaken voor in de koffie.