-6%

Coco | Kokos 25 cl

SKU: 611670
€6,95€6,50
Stukprijs: €0,00 /
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 2-7 dagen
 • Details
 • Le Sirop de MONIN Kokosnoot

  De kokosnoot komt van de kokospalm en groeit in warme tropische klimaten. Oorspronkelijk afkomstig uit Azië, zijn er evenveel manieren om de kokosnoot te gebruiken als er dagen in het jaar zijn. De kokosnoot wordt inderdaad vaak gebruikt voor zijn vruchtvlees, zijn vezels, zijn olie en zijn melk. Het is een prachtige aanvulling op ander exotisch fruit. Bekend in de wereld van gebak en koken, wordt deze noot ook om cosmetische redenen gebruikt.

  Le Sirop de MONIN Coconut vangt de zoete, melkachtige smaken van kokosnoot en zal al uw alcoholische of niet-alcoholische dranken naar een hoger niveau tillen. Zo geef je een originele twist aan je Negroni, Tequila, Old Fashioned of Iced Tea.

  toepassingen

  tequila, pina colada, negroni, punch, latte, frappé, smoothie

  DE MONIN-TIPS

  MONIN Kokossiroop past perfect bij andere exotische smaken zoals mango en ananas, waardoor het een ideale metgezel is voor al je tropische punches of tiki-cocktails. De ronde smaak van kokosnoot past ook bij warme of koude chocoladedranken, en als je een beetje avontuurlijk bent, raad ik je aan een zwarte kokosmilkshake te proberen, met vanille-ijs en een vleugje houtskoolpoeder: wow-factor en verwennerij gegarandeerd!

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen